Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το όνειρο του Μπενύτο


Μετά την “τρομερή επιτυχία” της κυβέρνησης να εισπράξει το χαράτσι των ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισπράξει και όλους τους υπόλοιπους φόρους μέσω της ΔΕΗ. Σε λίγους μήνες η χώρα βυθίζεται στο σκοτάδι και γίνεται η σκοτεινή χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Αναβιώνουν τα κεριά, οι γκαζόλαμπες και το φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ, να πηγαίνω στο σχολειό........
Η ΔΕΗ κλείνει αφού δεν χρειάζεται και απολύεται ο Φωτόπουλος και όλη οι όμοιοι του και η κυβέρνηση παίρνει την κρυφή εκδίκηση της.
Οι Τροϊκανοί που είναι σκοτεινοί τύποι αλλά παράλληλα γκαβούλιακες και θέλουν ισχυρό φως για να ξεσκονίζουν τα κιτάπια του κράτους με τις γκαζόλαμπες δεν μπορούν να κάνουν δουλειά και απογοητευμένοι την κοπανάνε από την Ελλάδα.
Οι περιβόητες αγορές αφού βλέπουν ότι οι Ελληνες δεν μπορούν να πληρώσουν την ΔΕΗ και δεν είναι διατιθέμενοι να τους δώσουν ούτε το τρίτο το μακρύτερο, απελπισμένοι μας χαρίζουν το χρέος και μας παρατούν στην σκοτεινή ησυχία μας.
Εν τω μεταξύ οι υπόλοιπες αγορές που δεν μας είχαν δανείσει στο παρελθόν τυφλωμένοι από την απληστία τους δεν βλέπουν τα μαύρα μας τα χάλια και τα μαύρα μας σκοτάδια αλλά βλέπουν ότι δεν έχουμε χρέος και μας δανείζουν τεράστια ποσά με επιτόκιο 0,5%. και το χρήμα ρέει άφθονο.
Την άλλη μέρα η Μέρκελ παθαίνει εγκεφαλικό από την ζήλια της και την σκασίλα της και ο Σαρκοζύ τριπλό μπάι πας.
Μετά από αυτή την επιτυχία ο Μπενύτο την κοπανάει από το κόμμα παίρνει το 70% των βουλευτών εκδικούμενος τον ΓΚΑΠ και ιδρύει νέο κόμμα το ΜΑΣΟΚ. Η βουλή διαλύεται προκηρύσσονται εκλογές και το ΜΑΣΟΚ τάζει νέες μάσες και βγαίνει πρώτο κόμμα με ποσοστό 80%.
Τη άλλη μέρα διαλύονται όλα τα υπόλοιπα κόμματα, ο ΓΚΑΠ και ο Σαμαράς φεύγουν μετανάστες στην Αμερική,νοικιάζουν ένα δυαράκι και μένουν μαζί να ξαναθυμηθούν τα φοιτητικά τους χρόνια, οι Αλαβάνος και Τσίπρας κάνουν την αυτοκριτική τους και πάνε για καλόγεροι στο Αγιο όρος, η Παπαρήγα πάει μετανάστης στην Κούβα να πνίξει τον πόνο της στο ρούμι παρέα με τον Φιντέλ και ο Κουβέλης ιδρύει το ίδρυμα μελετών της αποτυχίας της ΔΗΜΑΡ να εισέλθει στην Βουλή, το οποίο θα εκδώσει πόρισμα το 2040. Ο μόνος που δεν το βάζει κάτω είναι ο Δρακουμέλ που δίνει συνέντευξη τύπου και απειλώντας το Ελληνικό λαό λέει ότι αν στις επόμενες εκλογές δεν βγεί η Ντόρα θα βρικολακιάσει, θα ζει αιώνια και θα μας τυραννάει επί γενεές 14.
Ξαφνικά χτυπάει το ξυπνητήρι, ανοιγοκλείνει τα μάτια ο Μπενύτο και βρίζοντας “ Γαμώ το κωλοξυπνητήρι όλο στο καλύτερο με κόβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου